Kongeparken i morgen :-))

Heisann.. Da har jeg ikke feber lenger , heldigvis! Og sorry for dårlig blogging igår , men jeg hadde ikke datan min , og meg og mamma så film så jeg måtte bare blogge med mobilen! Men det kommer nok til og komme bilder , men da må jeg ta bilde med mobilen , og det bildet jeg la ut igår hadde blitt tatt med mobilen , så da vet dere hvordan kvaliteten er :-) Jeg har en mobil som jeg fikk av Siv på Mandag. Merket er: Huawei! :-) Så det var virkelig snilt ;-) På lørdag kommer det sikkert dagens outfit , eller kanskje på søndag! Men skal legge ut dagens outfit enten lørdag eller søndag ;-) Men det blir tatt med mobilen fordi skjermen på kameraet mitt er knust , buhu :-( Også kan jeg vel ha en spørsmålsrunde snart også når det er ny blogg og sånt ;-)

Idag skal jeg egentlig bare chille og tenke på hvordan det kommer til og gå i morgen ;-) Også spør kanskje om noen har lyst og verme meg og Justin , snakkes :-)

God morgen !

Ja det er kanskje ikke så god morning for meg for jeg sitter her med feber. Men jeg må være frisk til fredag for da skal jeg i kongeparken med justin <3 så idag blir det vel bare og slappe av på sofan. Jeg våkna egentlig klokka halv 1, fordi jeg hadde nesten ikke sovet pga jeg var dårlig. Så da reiste mamma bort til butikken og kjøpte sånn bolleting. Så det har jeg nettop spist med ost og skinke. Men her er et bilde ifra igår. Da gikk jeg på tur ^_^

- SusanneeAnda :)

En liten smakebit info om meg!

Hei , jeg kom til verden den 26.01.99 klokken 1840 med navnet Susanne. Jeg har en hund med navnet Opia som kommer fra Bergen! Hun går jeg med på hundetrening på Bråstei som varer fra 1800 til 2000 på Torsdager. Men vi pleier å reise i 1500-1600 tiden fordi vi henter hundetreneren Arild fordi han ikke har bil-lappen. Jeg trives kjempegodt der jeg bor og trives godt på skolen! Jeg går på ridning på Ålgård og har en fast hest som heter Tyra. Det er en typisk fjording som kan være sta , men er et gull! 

Hvorfor SusanneAndaa?
Fordi jeg heter egentlig Susanne Waage Anda , men så gidder jeg ikke og ha det langee navnet der , så da prøvde jeg på SusanneAnda men det gikk ikke , så da tok jeg på en ekstra e i susanne så ble det Susanneeanda :)

Design og Header!
Designet blir endra fortest mulig når jeg finner et gratis design som jeg liker. Og header er blitt laget av Hege , tusen takk :)

 

Jeg har blogget før og den som fikk meg til og blogge var stesøstera mi Heidi.. Hun blogger og en gang når jeg bodde på Nærbø så var hun barnepasser for meg og da hadde vi det kjempekjekt med å laste ned Glee og se på det med masse kos! Så da så jeg at hun blogget så spurte jeg hva det var så hadde jeg og lyst og prøve så hun var den som fikk meg til og blogge , og jeg angrer ikke på at jeg begynte! Men kan bli fort lei av å blogge , så det kan vær jeg tar noen bloggpauser i blandt , men skal prøve å blogge så mye som mulig! Når jeg fikk min første blogg var 31.juli 2009.

Håper dere vil følge meg videre! :)Hei, jeg er en jente på 13år og går på ridning på fritiden. Her skriver jeg om hverdagen, tanker og annet som interesserer meg. Jeg bruker et gratis design, og designet kan du finne ved og trykke HER.

arkiv

  • Juli 2012
  • Juni 2012

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits