Slutter for en stund!

Hei, da er det noen dager siden jeg har blogget ja! Overskriften har vel røpet alt! Men jeg tenkte jeg skal slutte for en stund og ha en blogg med min venninne Helene! Jeg føler det blir alt for mye med 2 blogger på en gang, så håper dere vil følge meg videre der! For og komme til vår blogg trykker du HER! Ja den ser teit ut nå, men det er fordi jeg ikke har fått opp designet og sånt! Men det kommer :-) Jeg har mistet mange lesere, og det er utrolig leit, ser på statistikken, der er det bare 4 stk.. Men håper dere vil følge meg videre der! :-)Hade bloggen, hade lesere, takk for meg (for a while)..

NEXT VIDEO!:)

Hallo :)
Veldig dårlig blogging igår, beklager!!! Men nå tenkte jeg og legge ut neste video! Hope you like it!

resultatet av håret kommer senere idag vist jeg får tid! og i morgen kommer den siste videoen :) Skal forresten begynne og skjerpe meg, blogge bedre! Vi snakkes :)

På Nærbø!

Heisann, nå er jeg med Ruth og Kine på Nærbø, vi har ingenting og finne på. Det kommer mest sannsynligvis video senere :-) vi snakkes, må ikke være så usosial, forresten farga håret igår, resultatet kommer senere. Hade :-)

Ut på tur!

Hei! Igår gikk meg og mamma tur med Donna (Machester Terrier) , Fiona (Tibetansk Spaniel) , Bella (Chihuahua) , så redigerte jeg en film til dere så ja den er her!:

Håper dere likte den, har 2 videoer til så jeg skal dele med dere så jeg har filma og redigert, kan dere gjette hva det er? :)

Svar på spørsmålsrunden!

Heisann, da tenkte jeg og svare på spørsmålsrunden! Haha spilte nettop inn en med et webcam program jeg hadde lastet ned, åh det sugte! Videoen ble helt fucka, så jeg bare svarer på spørsmålsrunden i innlegg :-) Ja da bare starter jeg :)

hvor høy er du? ca. 1.63 tror jeg
er du kristen? haha, nei er ikke det 
hvem er bestevennen din? bestevennen min er kine
hvem er favoritt kjendisen din (GUTTER)? det er bill kaulitz i tokio hotel 
har du farget håret før? ja

hvor lenge har du blogget? har blogga siden 31.juli 2009
er det gøy og blogge? ja, anbefaler det for de som ikke har
har du guttevenner? ehm.. ja??
har du vært sammen med noen gutter i klassen din, isåfall hvem? ja jeg var sammen med ove, men han har flytta nå da
hva liker du og gjøre? holde på med hester/ri, holde på med hunder, blogge og være med venner
hva velger du mellom is og jordbær? eh, tror det må bli is :-)
hva syntes du om justin bieber? jeg elsker han!!!!

lepper eller øyne? øyne
kyss eller klem?
 klem tror jeg
høyere eller lavere?
 høyere
eldre eller yngre?
 eldre
romantisk eller spontan?
 romantisk
fin mage eller armer?
 fin mage
tattovering eller piercing?
 piercing
voldsom eller forsiktig?
 forsiktig
forhold eller bare lek?
 forhold
bråkmaker eller tilbakeholden?
 tilbakeholden

hvem liker du best av justin bieber og taylor lautner (eller hvem er hottest)? tror det må bli taylor lautner
har du vært forelska i noen av guttene i klassen din (du trenger ikke si hvem)? ja, og de som jeg har vært forelska i vet det selv..

hvorfor blogger du? fordi jeg syntes det er kjekt og dele hverdagen min, følelser osv...
hvilken blogg leser du? jeg leser mange.. kan sikkert lage et innlegg med det :-)

favoritt film? raise your voice..

hva fikk deg til og begynne og blogge? Heidi (stesøsteren min) var barnevakt for meg en gang, også var hun forbildet mitt, ja hun blogget og da ville eg og teste det ut, så jeg laget en og hun hjalp meg med header og sånn! (den bloggen er enda ikke sletta, haha amatørblogging er det på den bloggen)
hvor lenge har du hatt bloggen? denne har jeg hatt siden 26.06.2012, ja ikke så lenge men har jo hatt blogg tidligere da
har vennene dine blogg? ja, noen av dem :-)
er du fornøyd med bloggen din? ja, eller designet begynner og bli litt kjedelig syntes jeg..
er du fornøyd med kommentarene du får? ja, dere er best!<3

har du kjæreste? japp :-)

har du mensen? ehm, ikke nå hahaha!

blondt eller brunt hår på gutter? brunt :-) men blondt kan og være fint, men det spørs på hvilken person..
har du dyr? ja, eg har hund og katt..

hva syntes du om bifile, homofile eller lesber? syntes det er helt normalt, har ingenting i mot det! ^^

hva er ditt yndlingsplagg? kan sikkert lage et innlegg eller en video om det..

har du extension? - isåfall hvor fikk du dem fra og pris osv.. jeg har extension ifra Glitter, en pakke koster 250kr men en pakke passer for de som har VELDIG tynt hår, så anbefaler 2pk vist du har sånn normalt/tykt :-)
det var alle spørsmålene, håper dere syns det var bra nok svart :-) 

Sminkedokka!

Hei. Dette er noe jeg bare må dele med dere. Jeg er kjempe glad for at du/dere gidder og lese i det hele tatt! Helt ifra at jeg flyttet fra Klepp så har jeg blitt plaget! Jeg husker ikke hva det begynte med, tror det var sminkedokka! Ja, jeg begynte med sminke i 5. Klasse men so what? Det er mitt problem. Det er mange som begynte med sminke i den alderen, og dessuten brukte jeg bare bitte litt mascara og litt øyenskygge av og til. De fleste i klassen min brukte sminke de også, så jeg forsto ikke hvorfor de plaga meg for sminken for de brukte like mye. Så hadde jeg flytta videre, og der ble jeg innelåst på doen og jeg ble stressa, sint og lei meg. Det var en helt utrolig ekkel følelse! Jeg gråt og gråt! Hadde forferdelige dager pga det som skjedde på skolen. Jeg gruet meg vær eneste dag jeg skulle gå på skolen, men til slutt tenkte jeg mer "be strong" og være kul, kjøp masse mote klær og prøv og pass inn! Det prøvde jeg og det har hjelpt meg! Og det siste jeg nevnte skjedde i 7. Klasse! Og nå begynner jeg i 8. Klasse så jeg får håpe det fortsetter bra sånn det gjor HELT i slutten av 7. Håper bare det går bedre for det er jo enda bedre! Men nå har jeg blitt større, har utvikla meg mer og har blitt sterkere, bryr meg ikke så mye om de som plager meg! Men er enda litt svak på en annen side! Jeg tåler veldig lite for og si det sånn! Tenkte bare jeg skulle dele dette med dere og hørre hva dere syns? Om jeg burde gjøre det jeg gjør! Og tusentakk for at du tok deg tid i det hele tatt og leste det! Har noe annet og jeg kan fortelle som er utrolig viktig! Så da lurer jeg også på om dere likte at jeg skrev sånn og om dere vil jeg skal fortelle mer osv.. Love you guys, dere er best!<3

Ukens Blogg! :)

DU MÅ GJØRE FØLGENDE FOR OG VÆRE MED!

1.Lik facebook siden min som du kan finne ved og trykke HER! 
2. Bli venn med meg på blogg.no
3.Skrive i kommentarfeltet at du er med :)Good Luck!

 

Godmorgaaan:D

Har dere sovet godt? For det har jeg! Igår gikk jeg og jogget 2 runder. Det var herlig! Men nå når jeg våkna sitter jeg her og hoster. Jaja, jeg lurte forresten på om dere vil se bllder ifra ferien der jeg legger inn bilder og tekst ofc.. Så vist dere vil det så kan jeg det! Men jeg kjenner jeg må slappe av litt til, så slenger inn et bilde jeg tok på vei hjem ifra vennesla, syntes det var veldig fint eller hva syns dere?

FOTO; Dalmantiner!


Er hjemme igjen så jeg tenkte bare og begynne med FOTO :)

-Hva syntes dere?

Wiii Internett! :D

Heisann, da fikk jeg endelig et internett, så jeg kan bloggeee... det var det første jeg gikk innom, så nå sitter jeg her og blogger i campingvogna :) Idag ha vi vert på hundeutstilling, håpet på bedre resultat, men det er en ny dag i morgen! Og senere idag kommer Kine og Helene og skal ligge her i telt :D Blir koselig! Så håper jeg på internett i morgen og sånn jeg kan blogge da og! :) Ikveld skal vi grille så det blir kos!

Dessverre blir det ingen bilde for det tar for laang tid, drid trengt internett ;s vi snakkes, hade :-)

btw; kos dere ;-)

Byebye!

Det ble tydeligvis til at vi skal reise i natt, så nå er alt pakket, eller det jeg skal ha med er pakket, så nå er jeg klar til og reise til venesla som er i kr.sand els. Så tenkte jeg at jeg har jo tid til og blogge mens de andre pakker seg ferdig. Jeg er bare smartere en dem og begynder tidligere,,, haha neida de har hatt mye jobb med bilen og sånt så de har en unnskyldning. Men så håper jeg fortsatt på at jeg får internett, vist ikke får jeg ikke blogga før Mandag, det blir utrolig leit! Men vi får krysse fingrene :)


som dere ser er bildet tatt på vinteren, har ikke bilde av meg selv nå siden det har jeg ikke tid til dessvere, men da snakkes vi kanskje før mandag! :)

Outfit!

Heisann, da tenkte jeg og legge ut en outfit! Håper ikke skjorten er for galen!Også reiset Rambo klokka 5! Kommer til og savne deg <3Minner om spørsmålsrunden som er HER!

Spørsmålsrunde!

Godmorgen, håper dere har sovet godt for det har jeg! Jeg tenkte og sette igang en spørsmålsrunde der jeg svarer på video vist jeg har noe og filme med. Men kan ikke gjøre det uten spørsmål for da blir det ingen spørsmålsrunde! Så det er bare og spørre, om alt mulig! :)

Before eller After?:)

Hei.
Da har jeg tatt et stygt plagg og fiksa på den, så lurte jeg bare på hva dere syns!-Before eller After?

JEG VIL LESE DIN BLOGG!! :D

Heisann, da har jeg rydda begge stuene og vaska og jobba hardt! Så nå sitter jeg bare her og hører på musikk på radioen, så jeg har ikke noe og gjøre! Så da tenkte jeg at jeg kunne lese noen blogger, og kanskje bli fast leser! ;-) Så det er bare til og skrive din bloggadresse i kommentarfeltet, og kanskje jeg slenger inn en kommentar på bloggen din også! ;-)minner om i morgen bli det kanskje spørsmålsrunde ;-)

Rydding på G!:)

God morgen, nå sitter jeg her og blogger med iphonen også skal jeg rydde, også får jeg pakke litt senere! Dette blir egentlig nok så kjedelig innlegg dessverre men må sette igang så vi snakkes, hade :-)

#Chihuahua korthåret!

tycks?

Ny HEADER! :)

Heisann, da har jeg fått meg header og er ganske fornøyd. Den er det ikke jeg som har laget det er en gratis header jeg fikk av Wimboo, hun kan du besøke ved og trykke på headeren som er nedføre!

Tusen hjertelig takk, ble utrolig fornøyd! :D

Kina mat! ;D

Heisann, da har vi nettop vært på kina resturangen på ålgård, og der tok jeg noen bilder som jeg vil dele med dere, men må kjappe meg for mamma skal ha datan så her er de! :)

haha det bildet av meg var det mamma så tok, så helt fjott ut, men ignorer det ;-) håper dere likte bildene så snakkes vi, hade :-)


Sol og varme ;)

Hei, da sitter jeg ute på trappa med sol og varme, årrh, det er herligt! Idag har meg og mamma ryddet og vaskt i campingvogna så nå er den klar til og reise til kristiandsand :D så jeg begynner og pakke på mandag tror jeg for da får jeg masse av god tid og pakke på! Også håper jeg på at mamma tar med datan og Internett ting så jeg kan blogge vist ikke stjeler jeg mamma sin mobil og blogger, alt for dere! <3 men vi snakkes må ta inn jakkos den ene hunden vår, hade ;-)

# Kattunge


Flekken ;-)Missie ;-)


Bolla ;-)


Missie og Bolla ;-)


Missie og flekken ;-)

Missie er min favoritt, hun er så nydelig! Men synd at hun har blitt gitt bort, men er ikke så ille, det er tanta mi som skal ha Missie.. Ja det er jeg som har funnet på navn, og jeg vet ikke helt hva kjønn det er enda hahah.. smarte meg ;-D Ikke akkurat de beste bildene fordi de er blitt tatt med Iphonen! Men prøvde så godt jeg kunne, de sto liksom aldri i ro heller! Også har jeg fått et øye på statistikken og kommentarene, blir sååå glad ;-D 

Kattungene ligger på rommet til Daniel, broren min.. Dette er moren ;)

Hun heter " Pys " ;-) , hva syntes dere om bildene? snakkes ;-)

Sommer!

Det har vært kalde dager framover og da tenkte jeg "for en sommer vi får, skal vi ikke få en varm god sommer sånn vi kan sole oss og bade osv..." men de 3 dagene som har vært nå har det bare vært varmt og godt! Ja jeg våkna i 6 tiden og gikk ned med Rambo der jeg så det var vått ute, men jeg holder på å døøø av varme, så nå er det egentlig bare og stelle seg og spise frokost så er det vel bare å nyte solen! så vi snakkes kos dere, hade :-)

Thelolcam + Rambo, kan det bli bedre!!!!

Heeeeei, nå er mamma og henter Toby en hannhund. Også når klokka var ca 19:30 tiden så henta vi verdens beste ramboooo  :D Han er en hun som jeg har hatt ansvar for, også måtte vi selge han, men nå skal vi passe på han, for de skal på ferie :D Er så glad, skal egentlig ikke gå tur når jeg har kyssesyka men må bare ta en liten tur med han etterpå! Også har mamma og de kjøpt gele og vaniljesaus, så det blir kooos <3! Så nå var det ikke så mye å gjøre så da tenkte jeg og blogge og vær innpå thelolcam, så jeg tok noen bilder....

det var noen bilder jeg tok..så da venter jeg bare på mamma og far :-) Forresteeeeen... neste torsdag tror jeg, da skal vi til kristiandsand på hundeutstilling, så da skal vi ligge i campingvogna i kristiandsand til mandag :) Men vi snakkes , hade :-)

Dagens antrekk!

Heisann! Nå har jeg kommet hjem og det er det 3. innlegget mitt idag, fant ut at jeg ikke hadde så mye og gjøre, så da kunne jeg bare slenge inn dagens antrekk! Det er ikke noe spesielt bare vanlig antrekk når jeg er syk, bildet er litt uklart men mamma tok det med iphonen i full fart! For hun var så skitten på fingrene!! hahaha....

Også tok jeg to bilder til, der har jeg uten sminke tror jeg, eller nesten!Lov og være litt fjortis når man er syk <3 hahahha....Jeg la merke til at jeg hadde en liten krøll i håret på toppen haha... så resten av kvelden skal jeg bare slappe av, se en film els! :-)
Føler meg bedre nå, men fortsatt vondt i mandlene. Men vi snakkes, hade :)Dagen idag!

Heisann, idag har jeg vært hos legevakta fordi det ble verre og verre i halsen. Men han sa så lenge jeg spiste og drikket fint så måtte jeg bare være hjemme og slappe av. Så sa han at jeg kunne begynne på ibux 4 ganger daglig. Og vist det ble for mye, måtte jeg bare minke litt.. Så nå er mamma og far på hundetrening og meg og broren min Daniel er hos mormor. Det blir nok ikke dagens antrekk idag! Får prøve på og ta det i morgen! Har begynt og strikke.. hadde planlagt at det skulle bli en klut, men blir vel ikke ferdig og strikke et skjerf før vinteren, så da tenkte jeg kanskje at jeg kan strikke et skjerf til vinteren! :)

Dette er et bilde søskenbarnet mitt tok av meg i helga.. Det var på fredagen eller lørdagen, er ikke helt sikker :-) Tenkte jeg snart skal kjøpe ny hårfarge, begynder og få ettervekst! Nå som sommerferien har begynt så tenkte jeg egentlig og begynne å trene kondis, men selvfølgelig må jeg bli syk! Så håper på å bli fortest mulig frisk sånn jeg kan trene kondis til sommerferien er over! For da begynder jeg på ungdomskolen, der vi begynder med karakterer og sånt! Og nå har jeg begynt å få konsentrasjon vanske,,, så har ivertfall lyst på god karrakter i et fag! Neste år har jeg valgt tysk, for vi hadde bare tysk og norsk og engelsk fordjupning eller hvordan det skrives.. Så da tenkte jeg, jeg kan jo norsk og engelsk fra før av.. så da hadde vært litt greit og lære litt tysk ;-) Men nå skriver jeg meg bort, så vist jeg fortsetter sånn, kan jeg skrive til i morgen.. hahaha! Men vi snakkes, så får jeg vel begynne og strikke videre! Hade :-)

God morgen :)

Har vært våken en stund nå da. Men jeg hadde ikke så vondt i halsen når jeg våkna, men nå har jeg veldig vondt selvfølgelig! Så nå skal jeg snart ned og dusje og prøve å få i meg litt mat, for jeg ser seriøst ut som et troll! Men nå skal dere få slippe og tenke på syke meg. Jeg tenkte jeg skulle gå ut i hagen senere i dag eller i morgen å ta bilde av dagens antrekk, sånn det ikke blir alt for kjedelig blogg, men nå har ikke noe bildet og laste inn for jeg blogger med iphonen og ser ut som et troll, så det er ikke så mye å se på. Btw: bilder og videoer fra kongeparken kommer snart må bare få tid til og redigere for har egentlig ingen data. Den ene vil ikke på å den andre har hundene ødelagt strømmen på. Men vi snakkes, hade :-)

Kyssesyke og mandler!

Heisann, lengesi sist! Nå sitter jeg her og koser meg med seibiff og har kyssesyka og har hovne mandler. Veldig deilig, haha skal love dere det ikke er! hateit, vil ha det vekk! Skulle egentlig på vg-lista idag i stavanger men selvfølgelig må jeg jo få kyssesyka!!! Serriøst, midt i sommerferien! Håper det går over fort, for jeg vil ikke ha kyssesyka hele sommerferien og kanskje bli frisk når skolen begynder igjen! Får jeg leste litt om det idag.. og der sto det at det kunne vare opptil 8 hele MÅNEDER!!!!! Off.. jeg døøøøøør!Forresteeeeen...... har fått iphone :) Fikk den av ei venninne som hetter Siv, hun kjøpte den nye, så jeg vet ikke helt hvilken jeg har! Men også tilbake til mandler! Jeg har veldig hovne mandler, så jeg skal til legen igjen på fredag klokka 12:30! Så vist de ikke er fine da, blir jeg mest sannsyneligvis innlagt! :/

Ønsk meg god bedring daaaeh! <3 , Snakkes :)

 

Kongeparken i morgen :-))

Heisann.. Da har jeg ikke feber lenger , heldigvis! Og sorry for dårlig blogging igår , men jeg hadde ikke datan min , og meg og mamma så film så jeg måtte bare blogge med mobilen! Men det kommer nok til og komme bilder , men da må jeg ta bilde med mobilen , og det bildet jeg la ut igår hadde blitt tatt med mobilen , så da vet dere hvordan kvaliteten er :-) Jeg har en mobil som jeg fikk av Siv på Mandag. Merket er: Huawei! :-) Så det var virkelig snilt ;-) På lørdag kommer det sikkert dagens outfit , eller kanskje på søndag! Men skal legge ut dagens outfit enten lørdag eller søndag ;-) Men det blir tatt med mobilen fordi skjermen på kameraet mitt er knust , buhu :-( Også kan jeg vel ha en spørsmålsrunde snart også når det er ny blogg og sånt ;-)

Idag skal jeg egentlig bare chille og tenke på hvordan det kommer til og gå i morgen ;-) Også spør kanskje om noen har lyst og verme meg og Justin , snakkes :-)

God morgen !

Ja det er kanskje ikke så god morning for meg for jeg sitter her med feber. Men jeg må være frisk til fredag for da skal jeg i kongeparken med justin <3 så idag blir det vel bare og slappe av på sofan. Jeg våkna egentlig klokka halv 1, fordi jeg hadde nesten ikke sovet pga jeg var dårlig. Så da reiste mamma bort til butikken og kjøpte sånn bolleting. Så det har jeg nettop spist med ost og skinke. Men her er et bilde ifra igår. Da gikk jeg på tur ^_^

- SusanneeAnda :)

En liten smakebit info om meg!

Hei , jeg kom til verden den 26.01.99 klokken 1840 med navnet Susanne. Jeg har en hund med navnet Opia som kommer fra Bergen! Hun går jeg med på hundetrening på Bråstei som varer fra 1800 til 2000 på Torsdager. Men vi pleier å reise i 1500-1600 tiden fordi vi henter hundetreneren Arild fordi han ikke har bil-lappen. Jeg trives kjempegodt der jeg bor og trives godt på skolen! Jeg går på ridning på Ålgård og har en fast hest som heter Tyra. Det er en typisk fjording som kan være sta , men er et gull! 

Hvorfor SusanneAndaa?
Fordi jeg heter egentlig Susanne Waage Anda , men så gidder jeg ikke og ha det langee navnet der , så da prøvde jeg på SusanneAnda men det gikk ikke , så da tok jeg på en ekstra e i susanne så ble det Susanneeanda :)

Design og Header!
Designet blir endra fortest mulig når jeg finner et gratis design som jeg liker. Og header er blitt laget av Hege , tusen takk :)

 

Jeg har blogget før og den som fikk meg til og blogge var stesøstera mi Heidi.. Hun blogger og en gang når jeg bodde på Nærbø så var hun barnepasser for meg og da hadde vi det kjempekjekt med å laste ned Glee og se på det med masse kos! Så da så jeg at hun blogget så spurte jeg hva det var så hadde jeg og lyst og prøve så hun var den som fikk meg til og blogge , og jeg angrer ikke på at jeg begynte! Men kan bli fort lei av å blogge , så det kan vær jeg tar noen bloggpauser i blandt , men skal prøve å blogge så mye som mulig! Når jeg fikk min første blogg var 31.juli 2009.

Håper dere vil følge meg videre! :)Hei, jeg er en jente på 13år og går på ridning på fritiden. Her skriver jeg om hverdagen, tanker og annet som interesserer meg. Jeg bruker et gratis design, og designet kan du finne ved og trykke HER.

arkiv

  • Juli 2012
  • Juni 2012

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits