Dagen idag!

Heisann, idag har jeg vært hos legevakta fordi det ble verre og verre i halsen. Men han sa så lenge jeg spiste og drikket fint så måtte jeg bare være hjemme og slappe av. Så sa han at jeg kunne begynne på ibux 4 ganger daglig. Og vist det ble for mye, måtte jeg bare minke litt.. Så nå er mamma og far på hundetrening og meg og broren min Daniel er hos mormor. Det blir nok ikke dagens antrekk idag! Får prøve på og ta det i morgen! Har begynt og strikke.. hadde planlagt at det skulle bli en klut, men blir vel ikke ferdig og strikke et skjerf før vinteren, så da tenkte jeg kanskje at jeg kan strikke et skjerf til vinteren! :)

Dette er et bilde søskenbarnet mitt tok av meg i helga.. Det var på fredagen eller lørdagen, er ikke helt sikker :-) Tenkte jeg snart skal kjøpe ny hårfarge, begynder og få ettervekst! Nå som sommerferien har begynt så tenkte jeg egentlig og begynne å trene kondis, men selvfølgelig må jeg bli syk! Så håper på å bli fortest mulig frisk sånn jeg kan trene kondis til sommerferien er over! For da begynder jeg på ungdomskolen, der vi begynder med karakterer og sånt! Og nå har jeg begynt å få konsentrasjon vanske,,, så har ivertfall lyst på god karrakter i et fag! Neste år har jeg valgt tysk, for vi hadde bare tysk og norsk og engelsk fordjupning eller hvordan det skrives.. Så da tenkte jeg, jeg kan jo norsk og engelsk fra før av.. så da hadde vært litt greit og lære litt tysk ;-) Men nå skriver jeg meg bort, så vist jeg fortsetter sånn, kan jeg skrive til i morgen.. hahaha! Men vi snakkes, så får jeg vel begynne og strikke videre! Hade :-)


  2 kommentarer på "Dagen idag!"

Postet av: kine <3
du e kjempefine susanne ! kjempe gla i deg å savne deg masse!! <3 ;)

stakker deg, d hørtest ikke godt ud! D e drid å ver syk.spesielt når du har vondt i halsen ! :P

god bedring i alle fall!! <3 ;)
05.07.2012, 19:33
Postet av: siv
stakkars deg <3 du kan ikke trene mens du har kysse syken :) god bedring håper du blir frisk <3
05.07.2012, 19:35

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


Hei, jeg er en jente på 13år og går på ridning på fritiden. Her skriver jeg om hverdagen, tanker og annet som interesserer meg. Jeg bruker et gratis design, og designet kan du finne ved og trykke HER.

arkiv

  • Juli 2012
  • Juni 2012

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits